Cuma , 29 Mart 2024

ÇERKEZKÖY MYO YENİ KÜTÜPHANE

   Çerkezköy’ün büyük sanayi kuruluşlarından biri olan TEVER MDF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tever’in katkılarıyla NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bünyesinde oluşturulan kütüphane törenle açıldı. Açılış törenine; NKÜ Rektörü Osman Şimşek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Can Burak Şişman, Okul Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı ile Ali Maralcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, TEVERPAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tever, KYK Çerkezköy Şube Müdürü Mehmet Şerif Özalp ve öğrenciler katıldı.

   Açılış öncesi okula gelen Rektör Osman Şimşek; öğrencilerle sohbet edip, isteklerini dinledi. Dilek ve önerilerini not aldı. Açılış töreninde ilk konuşmayı NKÜ Rektörü Osman Şimşek yaptı. Kütüphanenin olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Şimşek; “Kütüphanenin yapımını üstlenen ve ciddi anlamda en büyük paya sahip olan TEVERPAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tever’e teşekkür ediyoruz. Kütüphane elzem olan bir ihtiyaç ve inşallah öğrencilerimiz bu donanımlı kütüphaneden en iyi şekilde istifade edeceklerdir” dedi.

   Şimşek’ten sonra Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “İhtiyaç olduğunu duyduğumda aklıma ilk gelen isim Ahmet Tever oldu. Sağolsun hemen üstlendi ve kısa zamanda örnek kütüphane oluşturuldu. Rektörümüze de ayrıca teşekkür ediyorum. Kütüphanede bulunan tüm bilgisayarları tedarik ettiler. Öğrencilerimize düşen ise bu güzel alandan en iyi şekilde istifade etmektir.”

   Konuşmalar sonrasında açılışı yapılan kütüphanenin isminin TEVERPAN kütüphanesi olması için senato onayının beklediklerini ifade eden Şimşek en kısa sürede kütüphane kapısına TEVERPAN kütüphanesi yazılacağını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın