Cuma , 19 Nisan 2024

BİR KADIN & BİR ERKEK

    Perihan – Aydın Kırmızıgül ile Ayşe – Özgür Bilgin çiftlerinin ortaklığında kurulan Hürriyet Mahallesi Çandarlızade Ekrem Paşa Caddesinde BİR KADIN & BİR ERKEK adlı kuaför salonu düzenlenen törenle resmen açıldı. Açılış törenine; Tekirdağ Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, CHP Süleymanpaşa eski ilçe başkanı Murat Uysal, siyaset ve iş dünyasından isimler, şehrimizde hizmet veren bazı kuaförler, davetliler, basın ve ortakların aileleri katıldı.

    Törenin açılış konuşmasını Kuaförler Derneği Başkanı Mustafa Kahraman yaptı. Kahraman özetle şunları söyledi: “Büyüyen Tekirdağ’da, Trakya diyelim buna, büyürken bir numarayız. Onun için ben; bütün Tekirdağlıları kutluyorum. Bu büyümede şehirler değişiyor, odalar da değişiyor. Odalarımıza baktığımız zaman çok büyük değişiklikler var. Açılışa işi olmayanlar geldi, olanlarda çiçek gönderdi. Ben; bu işyeri sahipleri adına hepinize hoş geldiniz diyorum.

    Önemli olan insandır. İnsanda önemli olan sağlık; bizin mesleğimizde sağlıkla ilgilidir. Bugün işyerini açtığımız Aydın kardeşimizi yakından tanırım. Onları yetiştiren ustalar var; onlarda buradalar. Bütün kurum ve kuruluşlar şehrimize hizmet ederler. Büyükşehir belediye başkanımız davetliydi. Başka programı var. Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ ta davetliydi. Onun da başka programı var. CHP İlçe başkanımız İlker kardeşim burada; ben sözü ona bırakıyorum.”

   Kahraman tarafından mikrofona davet edilen Yağcıoğlu özetle; “Tekirdağ’ımıza böylesine bir mekân kazandırdıkları için Aydın Kardeşimize, Özgür Abimize teşekkür ediyorum. Bu benim ilk açılışım. İnşallah birlikte daha açacağız, hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah; bol kazançlar, bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.

    Konuşmalar sonrasında kurdele kesilerek iş yerinin açılışı yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın