Cuma , 29 Mart 2024

BELEDİYE ŞOFÖR EĞİTİMLERİ BAŞLADI

   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Bakanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından büyükşehir belediyesi bünyesinde makam ve servis şoförü olarak görev yapan personele yönelik eğitim düzenlendi. “Temel Şoför Eğitimi” konulu eğitim kapsamında; Trafik ve Trafik Kuralları, İleri Sürüş Teknikleri, Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü ile Taşıt Protokolü ve Görgü Kuralları konularında eğitim verildi.

   Trafik ve Trafik Kuralları Eğitimi ile İleri, Sürüş Teknikleri Eğitimini Ulaşım Dairesi Başkan V. Hasan BAYRAM, Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü Eğitimini Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz BOZDOĞAN, Taşıt Protokolü ve Görgü Kuralları Eğitimi ise Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Çiğdem ÇİVREKOĞLU tarafından verildi. Edindiğimiz bilgiye göre; büyükşehir belediyesi bünyesinde makam ve servis şoförü olarak görev yapan personelin eğitimlerinin bundan sonrada belli aralıklarla devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın