Cuma , 19 Nisan 2024

BAYAN GÜREŞÇİLERDEN 3 ALTIN MADALYA

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 13-14 Şubat tarihleri arasında İsmet İnönü Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, Tekirdağlı sporcular üç altın madalya kazandılar.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Güreş Federasyonunun ortaklaşa gerçekleştirdiği Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda güreşçilerimiz büyük başarı kaydetti. 22 ilden 39 takımın katıldığı Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında, Tekirdağlı güreşçiler üç altın madalya kazanarak Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ettiler.

Şampiyonada altın madalya kazanan güreşçilerimiz: 44 kiloda Emine Çataloğlu, 48 kiloda Aynur Erge ve 51 kiloda Mehlika Öztürk’tür. Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanan güreşçiler milli takımda yarışma hakkı kazanarak, Tekirdağ’ı ve Türkiye’yi temsil etme imkânı buldular.

Türkiye Güreş Federasyonu Milli Takımlar Bayanlar Baş Antrenörü Habil Kutay; başarılı organizasyondan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın