Cuma , 29 Mart 2024

BAŞKANLARIN PROJE VE YATIRIM GEZİSİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin Süleymanpaşa İlçe Başkanlarına sabah kahvaltısı ile başlayan programla, belediyenin proje, hizmet ve hedeflerine ilişkin bilgiler verdi, ilçe başkanları ile fikir alışverişinde bulundu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde, AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin, CHP İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk ve İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Darıcı’nın katıldığı program kapsamında Kumbağ, Altınova, 100. Yıl ve Hürriyet Mahallelerinde gerçekleştirilen proje ve hizmetlere ziyaretler gerçekleştirildi.

Kumbağ Mahallesi’nden başlayan, Barbaros ve Altınova Mahallelerinde gerçekleştirilen projelerle süren ziyaretlerde Başkan Yüksel, turistik mahallelerde gerçekleştirilen sahil düzenlemeleri ile ilgili ilçe başkanlarını bilgilendirdi ve Süleymanpaşa’nın kıyı şeridini kısa süre içinde ilçeye yakışan bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

100. Yıl Mahallesi’nde bulunan Op. Dr. Âdem Dalgıç Aşevi ve Hayır Çarşısı’nda incelemelerle devam eden ziyaretlerde heyete bilgi veren Başkan Yüksel, 5000 kişilik günlük kapasiteye sahip aşevinden her gün 1000 ihtiyaç sahibinin evine 4 kap sıcak yemek servisi yaptıklarını belirtti. Başkan Yüksel, 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan ve tamamen yenilenerek gençlerin hizmetine sunulan Ahmet Aygün Gençlik Merkezi Spor Tesisleri’ne yapılan ziyarette ilçe başkanlarına gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Yüksel, 100. Yıl Mahallesi’ndeki yatırımların ardından yapımı süren ve kısa sürede tamamlanması planlanan Alkaya sahilindeki yürüyüş yolu projesinin detaylarını aktardı ve  bölgede yaşayan vatandaşların palmiye ağaçları altında deniz manzarası eşliğinde yürüyüş ve bisiklet turu yapabileceklerini söyledi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanları ile gerçekleştirdiği inceleme gezisini Rumeli İskelesi’nde sonlandırdı. Süleymanpaşa’nın yeni yaşam, eğlence ve dinlence merkezinde, ilçe başkanlarına iskelenin yenilenerek ilçeye kazandırılması sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yüksel, programı Süleymanpaşa’nın vizyon projelerini yerinde görmek üzere zaman ayıran ilçe başkanlarına teşekkür ederek bitirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın