Cuma , 29 Mart 2024

BAŞKANIN ZİYARETLERİ

   Her ayın bir günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Binalarında çalışmalarını sürdürme kararı alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu defa Çorlu İlçesi’ndeydi. Çorlu ziyaretlerine; Çorlu Özel Medianka Hastanesi ile başladı. Hastane Başhekimi Hakan Sunal ve Hastane Müdürü Ayşe Şengün ile bir süre sohbet ederek hastane hakkında bilgi aldı. Görüşme sonrası hastaneyi gezerek hastalara acil şifalar dileyen Albayrak; hastanede dünyaya gelen Yavuz Selim bebeği de ziyaret ederek Yavuz Selim bebeğin ailesine, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olmasını diledi.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ziyaretlerini Çorlu Yeni Sanayi Sitesi ile sürdürdü. Çorlu Yesi Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek yeni yılını kutlayan Albayrak; sanayi sitesiyle ilgili son gelişmeleri öğrenerek, esnafın durumu hakkında bilgiler aldı.

   Albayrak; “Kentin kalkınmasında etkin bir rol üstlenen sanayinin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diyerek başladığı konuşmasında Çorlu’nun Türkiye sanayisinin önemli bir bölümünü oluşturduğunu, Tekirdağ’ın beş vizyonundan birini oluşturan ve kentin kalkınmasında etkin bir rol üstlenen sanayinin gelişmesi için imkânlar dâhilinde ne gerekiyorsa yapılacağının altını bir kez daha çizdi. Dobrucalı; ziyaretinden dolayı Albayrak’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ziyaret adresi bu defa Ergene İlçesi’nde Bulunan Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri Fabrikası oldu.

Entegre dokuma kumaş üreticiliği yapan ve üretiminin büyük bir bölümünü ihraç eden

Can Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Can ve İdari İşler Müdürü Erdim Noyan ile sohbet eden ve fabrikanın sera ve enerji bölümünü gezen Albayrak, üretim ile ilgili detaylı bilgi aldı. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Noyan, göreve başladıkları ilk günden buyana uyguladıkları halkçı belediyecilik anlayışı ve duyarlı çalışmalarından dolayı Albayrak ve ekibini tebrik etti. Albayrak’ta, gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Can ve Noyan’a teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın