Cuma , 19 Nisan 2024

BAŞKAN ŞARKÖY’DE

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Şarköy ziyaretlerine Mürefte Mahallesi’yle başladı. Kıraathanede mahalle sakinleriyle buluşan Albayrak; belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi, mahallenin sorunlarını dinledi. Mürefte’lilerin yeni yılını kutlayan Albayrak “Mürefte farklı bir yer. Mürefte mutlu bir yer. Bundan sonra da mutlu insanların olduğu bir Mürefte yaratacağız. Tekirdağ’da vidanjörü kaldıracağız” dedi. Ziyaretinden dolayı Mürefte’liler Albayrak’a teşekkür ettiler.

   Şarköy ziyaretlerini Hoşköy Mahallesi ile sürdüren Albayrak; Hoşköy’de Muhtar Abdullah Yatır ve mahallelilerle görüşerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi ve mahallenin sorunlarını dinledi. Hoşköy’lülerin yeni yılını kutlayan Albayrak “Biz artık bir aile olduk. Hoşköylü’ler ne isterse yerine getirilecektir. Büyükşehir yasasından sonra köylerin tüzel kişiliği kalmadığı için herkes hizmetleri Büyükşehir Belediyesinden bekliyor. Ancak biz de yeni bir belediyeyiz. Her şeye hemen anında yetişme şansımız yok ancak eskiye göre daha güçlü bir belediye olduğumuz için her mahalleye yetişmeye çalışıyoruz. Hoşköy’ün yarım kalan kanalizasyonunu tamamlayacağız. Çokal barajından gelecek su ile beraber 1 Haziran’dan itibaren Hoşköy’de su sıkıntısı yaşanmayacak. Hoşköy camiini tadilat yapacağız” dedi.

   Hoşköy’den sonra Eriklice Mahallesi’ni ziyaret eden Albayrak; Eriklice’de Muhtar Ayhan Geyik ve vatandaşlarla görüşerek çalışmalarla ilgili bilgiler vererek mahallenin sorunlarını dinledi. Eriklice’lilerin yeni yılını kutlayan Albayrak “Büyükşehir yasasından sonra Köylerin tüzel kişiliği kalmadığı için herkes hizmetleri Büyükşehir Belediyesinden bekliyor. Biz de yeni bir belediyeyiz. Her şeye hemen anında yetişme şansımız yok. Ancak eskiye göre daha güçlü bir belediye olduğumuz için her mahalleye yetişmeye çalışıyoruz” dedi. Eriklice Mahallesi sakinleri Albayrak’a ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

   Eriklice’den sonr Albayrak’ın ziyaret adresi Sağlamtaş Mahallesi oldu. Albayrak; Sağlamtaş’ta Muhtar Mehmet Bilgin ve mahalle sakinleriyle görüşerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi ve mahallenin sorunlarını dinledi. Sağlamtaşlıların yeni yılını kutlayan Albayrak “Hizmetin siyaseti olmaz. Biz seçimden sonra rozetimizi kenara bıraktık ve hizmete başladık. Sağlamtaş’taki su hattımız bitmek üzere, ayrıca İnecik Sağlamtaş yolunun da ihalesine çıktık. Bu yolu da tahminen Mayıs ayında yapacağız. Sağlamtaş’a verdiğimiz sözlerin hepsini tutacağız ve hizmetleri mahallenize getireceğiz” dedi. Sağlamtaş Mahallesi sakinleri ziyaretinden dolayı Albayrak’a teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

   Şarköy ziyaretinde çocukları da unutmayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; her fırsatta çocuklarla sohbet edip kendilerine hediye ve oyuncaklar veriyor öğrencilere derslerini soruyor. Albayrak; Türkiye’nin geleceği olan çocuklara her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirtiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın