Perşembe , 25 Nisan 2024

BAŞKAN ALBAYRAK’IN ŞARKÖY MESAİSİ

Vatandaşa kaliteli bir hizmet vermek amacıyla 11 ilçede etkin bir çalışma yürüten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe programları kapsamında Şarköy ilçesini ziyaret ederek bir dizi görüşme ve toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ı makamında ziyaret ederek başladığı Şarköy mesaisinde ilçede Büyükşehir Belediyesi ve Şarköy Belediyesi tarafından devam eden ve planlanan yatırımlar değerlendirildi.

Başkan Albayrak, daha sonra Şarköy ilçesinin mahalle muhtarları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek olan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Eriklice Mahalle Muhtarı Ayhan Geyik, Gaziköy Mahalle Muhtarı Ali Altıntaş, Mürefte Mahalle Muhtarı Rahmiye Kural, Hoşköy Mahalle Muhtarı Emine Açar, Güzelköy Mahalle Muhtarı Mehmet Deniz ve Çınarlı Mahalle Muhtarı Coşkun Tekin yer aldı.

Şarköy ilçe programı kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile birlikte Şarköy ilçesinde yazlık sitelerin yöneticileri ile bir araya gelerek kendilerinin talep ve önerilerini dinledi, Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanacak olan çözümler değerlendirildi.

Başkan Albayrak, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi olarak katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirten Başkan Kadir Albayrak, “Şarköy yaz aylarında nüfusu artan bir ilçemiz. Bu nedenle ihtiyaçları da artış gösteriyor. Gerçekleştirdiğimiz toplantı ile site yöneticilerimizin taleplerini ve bizim bu konuda gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızı değerlendirdik. Katılım gösteren kıymetli vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Başkan Albayrak, Şarköy mesaisinin ardından yaptığı açıklamada; “Şarköy hem doğal güzellikleri hem tarihi dokusu hem de tarımı ile Tekirdağ’ın önemli ilçelerinden biri. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçemize yaptığımız yatırım ve projelerimizi sahip olduğu özellikleri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Bugün de ilçemizde bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla bir araya gelerek kendilerinin talep ve önerilerini dinledik. Her şey daha da güzel bir Tekirdağ için” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın