Cumartesi , 20 Nisan 2024

“BAŞI DİK, ONURLU YAŞAM”

AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı; “Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Şanlı tarihimiz, her zaman gurur duyduğumuz, milletimizi diğer milletlerden farklı, saygın ve güçlü kılan, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan unutulmaz zaferlerle doludur. 30 Ağustos Zafer Bayramı, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanı sıra, aynı zamanda; tüm mazlum milletlerin, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onurlu bir yaşam için atılmış tarihi bir adımın da bayramıdır.

Milletimiz, eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan Milli Mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bugün bize düşen Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkarak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartmaktır. Demokrasimizi, ekonomimizi daha da geliştirmek ve toplumsal refahı sağlamak en temel amacımız olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, tüm Tekirdağlı hemşerilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın