Cuma , 19 Nisan 2024

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN TEKİRDAĞ’DA

İncelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Tekirdağ Valiliğinde gerçekleşen ziyarette Bakan Yardımcısı Demircan, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilimizde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında görüştüler.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Vali Yıldırım’a, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ile birlikte Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret ederek müdürlüğün çalışmaları hakkında  Müdür Ahmet Hacıoğlu’ndan bilgi aldı ve Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’ni gezdi. Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret eden Bakan Yardımcısı Demircan, kütüphane hakkında Müdür Hacıoğlu’ndan bilgi aldı.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Vali Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İl ve Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile birlikte Süleymanpaşa ilçesinde restorasyonu devam eden Tarihi Yalı Hamamı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Demircan Tarihi Yalı Hamamı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Vali Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ve İl ve Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yüksel,  Süleymanpaşa Belediyesinin çalışmaları hakkında Bakan Yardımcısı Demircan’a bilgi verdi. Bakan Yardımcısı Demircan, Süleymanpaşa Belediyesi ziyaretinin ardından Rüstem Paşa Camii’ni, Orta Camii’ni ve Rumeli İskelesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın