Perşembe , 25 Nisan 2024

BABAESKİ’DE KADİR ALBAYRAK CADDESİ

   Hayrabolu’da Sadi Kıyak Öğretmenevi Salonu’nda yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılan Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a jest yaptı.

   Hacı Albayrak tarafından davet edildiği kürsüde şunları söyledi: “Belediye başkanları yaşadıkları şehre kalıcı hizmetler yapmak zorundadırlar. Kuşaktan kuşağa geçecek hizmetleri yapmak zorundadırlar. İlçemizde yapılmakta olan altyapı çalışmalarında, Kadir Albayrak belediyemize tüm imkânlarını seferber ederek her türlü makine ve teçhizat imkânları ile bize destek oldu. Bu desteği veremediği zamanlarda manevi destek verdi, bizim yanımızda oldu. Biz de katkılardan dolayı adının ilçemizde sonsuza kadar yaşatılması için, Babaeski Belediye Meclisi; İlçemiz Dindoğru Mahallesinde bulunan ‘Çamlık Sokak’ın adının ‘Kadir Albayrak Caddesi’ olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar vermiştir. Bu kakarı meclis oy birliği ile almıştır. Bugün meclis kararını ıslak imzalı olarak ve şehrin anahtarını vereceğim. Eskiden verilen anahtar şehrin teslimi anlamına gelirmiş. Kadir Albayrak bu anahtarı; sevgiyle, gönülleri fethederek aldı. Bugün Babaeski’nin bütün kapıları Kadir Albayrak’a açıktır. Kadir Albayrak bu kapıları sevgisiyle açmıştır.” Konuşması sonrasında Hacı Albayrak’ı davet ederek isminin yazılı olduğu beratı teslim etti.

   Albayrak; kendisine yapılan jestten dolayı çok duygulandığını belirterek; “Babaeski Belediyesi’ne ve Babaeskili vatandaşlarımızın gösterdiği sevgiye teşekkür ederim. Göreve geldiğimizde hedeflerimizi dile getirirken “hizmet alan değil çevresine de hizmet veren bir büyükşehir olacağız” demiştik. Bunu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Babaeski Belediyesi’nin verdiği bu anahtarı 60 meclis üyesi adına alıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi adına alıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bundan sonra da Tekirdağ’da 11 ilçeye olduğun gibi çevresine de hizmet ve katkı vermeye devam edecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın