Cumartesi , 20 Nisan 2024

ARGAN NEDEN AK PARTİYİ SEÇTİ?

ADNAN ARGAN   1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimlerde Adnan Argan Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu. Argan 2007’de siyaseti bırakmıştı. Argan; 10 yıl İl Başkanlığı, 5 yıl İl Genel Meclis Üyeliği yapmış tecrübeli bir siyasetçidir.

   Adnan Argan’a neden Ak Parti’yi seçtiğini sorduğumuzda; “Ben; 1965’ten bu yana yapılan seçimleri hatırlıyorum. Türkiye’nin bu seçimini ben; en önemli seçimi olarak görüyorum. Türkiye kritik bir süreçtedir. Muhalefet partilerinin takındıkları tavırları gördük. Meclis Başkanlığında bile bir araya gelemediler.

   Ben; siyasette il başkanlığı yaptığım dönemlerde koalisyon hükümetlerinin zorluğunu çok iyi biliyorum. Türkiye’nin bu zor dönemi; tek başına Ak Parti iktidarı ile aşacağına inanıyorum. Ayrıca CHP’ne giden merkez oyları da Ak Parti’ye kanalize edebileceğime, Ak Parti’ye döndürebileceğime inancım tamdır.

   Önce ülkem için, sonra Tekirdağ’ımız için ve Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğum Ak Parti için; var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Çünkü bu ülke hepimizin, başka bir Türkiye yok! Bu seçimlerde bizim; başkasının başarısızlığı için değil, kendi başarımız için çalışmamız lazımdır. Türkiye’nin geçtiği bu kritik günlerden Türkiye’yi kurtarabilecek tek parti; Ak Partidir. Ben bu nedenle Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Bunun için Ak Partiyi seçtim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın