Perşembe , 25 Nisan 2024

ANITKABİR’DEN GELEN BAYRAK

Ankara Anıtkabir den Ankara Kent Konseyi Bisiklet Meclisi bisikletçileri tarafından alınan ve 15 Eylül’de yola çıkan; Çardak, Gelibolu, Bolayır, Evreşe, Keşan, Malkara da yapılan görkemli karşılamaların ardından 57. Alay’ın kurulduğu Tekirdağ’a ulaştı. Şanlı bayrağımız bayrağımız 19 Eylül saat 19 da görkemli bir törenle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teslim edildi.

Törene; İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Doğan, Deva Partisi İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şerife Türüdü, Gelecek Partisi İl Başkanı Recep Nişancı ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Ün, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar ve Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Çıtak Başbuğ, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Yücel Ayaz, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, 57. Alay Komitesi ve Bisikletçiler katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşallik ve Gazilik unvanının verişinin 99. yılını çeşitli programlarla kutluyoruz. Kesinlikle bu uzun yıllar devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk bizim değişmez ve ebedi önderimizdir. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’nin kalbidir.  Ömür boyu da öyle kalacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ideleri yol göstericimiz olmaya devam edecektir.  Bu bayrağın Tekirdağ’a getirilmiş olması bizim için gurur vericidir.  Bu bayrağı teslim alarak öpüyorum. Ay Yıldızlı Şanlı Al Bayrağımız, 19 Mayıs 2021 Tarihinde açılışını gerçekleştireceğimiz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binamızda dalgalandırılacaktır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın