Perşembe , 25 Nisan 2024

ALBAYRAK’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

   Öğretmenler günü nedeniyle Kültür ve Sosyal İşler ve Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak

İl milli Eğitim Müdürü Halis İşler’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü ve öğretmenler gününü kutladı. Albayrak; Milli Eğitime gösterdikleri duyarlılığı vurgulayarak 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa ilçesinde binanın büyük bir kısmının tamamlandığını Kapaklı’da da temel atıldığını belirterek çok kısa bir süre içinde diğer ilçelerde de okulların temellerinin atılacağını söyledi. İşler; kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Albayrak’a teşekkür ederken ziyaretten memnunluk duyduğunu belirtti.

   Albayrak Öğretmenler Günü ziyaretlerini; Süleymanpaşa ilçe milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur ile sürdürdü. Mamur’u makamında ziyaret eden ve Mamur’un öğretmenler gününü kutlayan Albayrak Büyükşehir Belediyesinin Milli Eğitimle ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.

   Murat Hüdavendigar İlköğretim Okulu’ndaki ziyaretinde okulun öğretmenleriyle öğretmenler odasında bir araya gelen Albayrak onların Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlerin istek ve sorunlarını dinleyen ve çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Albayrak; Tekirdağ’ın birçok ilçesinde çok büyük bir altyapı projesi başlattıklarını söyleyerek vatandaşlardan sabırlı olmalarını isterken “ Siz biraz çekeceksiniz, ancak gelecek nesiller rahat edecek” dedi. Öğretmenler ziyaretinden dolayı Albayrak’a teşekkür ederek günün anısına plaket verdiler.

   Hürriyet Mahallesinde bulunan Namık Kemal Lisesi ziyaretinde Kültür ve Sosyal İşler ve Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; okul müdürü Alaettin Mollamehmetoğlu tarafından okul girişinde karşılandılar. Öğretmenler odasında buluştuğu öğretmenlerinÖğretmenler Günüğ’nü kutlayan Albayrak; öğretmenlerin istek ve sorunlarını dinledi. Namık Kemal Lisesinin ilk mezunlarından olduğunu belirten ve anılarını anlatan Albayrak; belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Öğretmenler; ziyaretinden dolayı Albayrak’a teşekkür ederek günün anısına “Siz Yokken Biz Vardık” yazılı şal ile okulun flamasını hediye etiler.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Öğretmenler gününde emekli öğretmenleri de unutmadı. Albayrak Kültür ve Sosyal İşler ve Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Süleymanpaşa ilçesindeki emekli öğretmenleri Süleymanpaşa Öğretmenevinde ziyaret etti. Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Şahser Met ile tüm emekli öğretmenlerin de gününü kutlayan ve emekli öğretmenlerin istek ve sorunlarını dinleyen Albayrak; emekli öğretmenlere bir dernek binası tesis etmek için çalıştıklarını ve bir dahaki ziyarette kendilerini dernek binasında ziyaret edeceklerini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın