Cuma , 29 Mart 2024

ALBAYRAK KARTAL’I ZİYARET ETTİ

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Albayrak Tekirdağ il ve ilçelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları işbirliğinde sürdürülen çalışmaları Bölge Müdürü Karta’a anlattı. Tekirdağ ili genelinde karayolları ile ilgili sürdürülen tüm çalışmalar ve yapılacak olan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

   Bölge Müdürü Kartal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyarete Başkan Albayrak’la birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt katıldı.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal’a yakın ilgisi ve samimi tavırları için teşekkür ederek, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın