Cuma , 29 Mart 2024

AKBULUT “TEKİRDAĞ ŞEHİR HASTANESİ 2018’DE HİZMETE GİRECEK”

Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulunan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ve beraberindeki heyeti Dernek Başkanı Hüseyin Bayol ve yöneticiler karşıladı.

Ziyarette; Tekirdağ’da sağlık alanında gerçekleştirilen hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgiler veren Akbulut Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatının yüklenici firması AKFEN Grubu’nun 2018 yılında eşyaları ve cihazlarıyla birlikte hastaneyi teslime hazır hale getireceğini söyledi Tekirdağ’a yapılacak Şehir Hastanesinin 480 yataklı olacağını belirten Akbulut; “Doktor, hemşire, hasta bakıcı ve hizmetliden oluşan 5000 kişilik personelimizle halkımızın sağlık ihtiyacını gidermek için görev yapıyoruz. Tekirdağ’da bazı ilçelerde tamamlanan ve bazılarında da hali hazırda yapımı süren hastanelerle vatandaşlarımızı kaliteli hizmetle buluşturmayı amaçlıyoruz. İnşallah 2018’de şehir hastanemizin de hizmete girmesiyle Tekirdağ ve bölge halkına daha geniş olanaklarla sağlık hizmetimizi sunabileceğiz” dedi.

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nin 2014, 2015 yılı faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren Dernek Başkanı Hüseyin Bayol; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Bayol’un misafirlerine Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nce yayımlanan kitaplardan hediye etmesi ve günün anısına fotoğraf çekilmesiyle ziyaret sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın