Perşembe , 28 Mart 2024

AFYONKARAHİSAR’DAN GELEN ÜÇ MÜJDE

Afyonkarahisar’da yapılan Ak Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün’den üç müjde geldi. HAYRABOLU TEKİRDAĞ YOLU BAKANA ANLATILDI

Tekirdağ Milletvekilleri; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Hayrabolu -Tekirdağ Yolu hakkında özel bir görüşme yaptılar.

Yapılan görüşmede; Hayrabolu-Tekirdağ Karayolu ile ilgili tüm yaşanan olumsuzluklar ve aksaklıklar, konunun önemi, aciliyeti ve hassasiyeti dile getirilerek bu yolun yapılmasının elzem olduğu Bakan Yıldırım’a anlatmışlartır. Görüşme sonunda milletvekilleri Hayrabolu Tekirdağ Karayolunun yapımının Bakan Yıldırım tarafından not alındığını, programa alınarak en kısa sürede yapılacağını ve yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılacağını açıkladılar. HIZLI TREN İHALESİ YAPILIYOR

Tekirdağ Milletvekilleri; Trakya Bölgesinin Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik ile ilgili yatırım projeleri ve bölgemizde yürütülen hizmetlerde yaşanan olumsuzluklar ve aksaklıkların giderilmesi konusunu Bakan Yıldırım’la Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Edirne Milletvekili Rafet Sezen’in de katıldığı toplantıda görüştüler.

Yüksek Hızlı Tren Projesinin ihalesinin 2016 yılında yapılacağını ve en kısa sürede de inşaatına başlanacağını belirten vekiller konuyla ilgili şu açıklamayı yaptılar: “Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’la yaptığımız görüşme çok olumlu geçmiştir. Sayın Bakanımız Trakya Bölgemize özel önem verdiklerini ve Yüksek Hızlı Treni Trakyalı hemşerilerimize en kısa sürede kavuşturacaklarını ve bu yıl Projesinin İhale edileceğini bize iletti. Tüm Trakyalı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

SÜT ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Tekirdağ Milletvekilleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik’le Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Edirne Milletvekili Rafet Sezen’in de katıldığı Süt Fiyatları ile ilgili görüşme yaptılar. Yapılan görüşme sonunda Tekirdağ Milletvekilleri “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca Süt fiyatları ile ilgili bir iyileştirmenin yapılacağını, teşvik uygulamasının ve desteklemelerin genişletilerek artırılacağı” müjdesini verdiler.

Toplantıya katılan Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada; “Trakya vekilleri olarak bölgemize daha fazla hizmet için, daha fazla yatırım gelmesi için bir güç oluşturduk, ortak hareket ediyoruz. Bölgemizin tüm sorunları, ihtiyaç duyulan, talep edilen tüm alanlardaki eksiklik ve aksaklıklar Afyon Kampında Sayın Bakanlarımıza iletilmiş, neler yapılabilir hususunda görüş alışverişinde bulunulmuş ve taleplerimiz ilk elden muhatabına iletilmiştir. Bölgemizin her türlü sorunu ve talepleri tarafımızdan yakinen takip edilecek ve sonuçlandırılması yönünde ne yapılması gerekiyorsa o yapılacaktır. Hemşerilerimiz müsterih olsunlar” mesajını ilettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın