Perşembe , 18 Nisan 2024

ADEN’İN ÖSYM BAŞARISI

Aden’in 2015 ÖSYM Üniversite Yerleştirme Sonuçları ile ilgili olarak Aden Eğitim Kurumları’nın kurucusu Sadık Baş kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Baş 2015 ÖSYM Üniversite Yerleştirme Sonuçları hakkında basınla birlikte öğretmen ve öğrencilerin de katıldığı toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Hiçbir başarı tesadüf değildir” çok klasik bir söz ama çok sevdiğim bir söz. Her başarının arkasında; disiplin ve çalışma gelir.

Biz; 2013’ten beri sınavlara öğrenci sokuyoruz. 2013’te Edirne’deki okul öğrenci soktu, 1. oldu. 2014’te öğrenci soktu 1. oldu. 2015’te Tekirdağ’da TEOG’da 1. olduk. Biz;  bunun asla tesadüf olmadığını, burada; öğretmen, öğrenci, velilerimizle bir bütünlük oluşturulursa nasıl bir sonuç alınacağını çok net gördük.

Özel okullardan başlayarak göz atalım. 2015 Üniversite Yerleştirme Sınavı’nda; Süleymanpaşa’da 87,78 ortalama 1. sırada en yüksek puana sahip okul olmuşuz. 2. Aydın Anadolu Lisesi, 3. Aka Koleji, 4. Doğa Koleji olmuş. İldeki tüm özel okullar arasında da Aden yine 1. olmuş. Anadolu Liseleri arasında 1. Aden Anadolu Lisesi, 2. Namık Kemal Anadolu Lisesi olmuş.

Biz; teknolojiyi en az kullanan okuluz. Çalışmayı fazla, samimiyeti en fazla ama samimiyetsizliği hiç kullanmayan bir okuluz. Hepinize bu işe gösterdiğiniz samimiyetten dolayı sonsuz teşekkürler. Sağ olun, var olun.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın