Cuma , 29 Mart 2024

ADAYLAR BASINLA BULUŞTU

DSC_0029   Ak Parti İl Başkanlığı milletvekili adaylarının tanıtımıyla ilgili kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. İstiklal Marşı’nın okunması ve kahvaltıyla devam eden toplantıda kürsüye ilk davet edilen İl Başkanı Ahmet Akçay oldu.

   Akçay konuşmasında özetle şunları söyledi: “Terör olaylarında şehit olan tüm vatan evlatlarının huzurunda saygıyla eğiliyorum. Onlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başta PKK olmak üzere tüm terör örgütlerini lanetliyorum.

BIRAKIN SİYASETİ BİZ YAPALIM

   Yağmur rahmettir bazen zarara dönüşüyor. Zarara uğrayanlara geçmiş olsun diyorum. Tekirdağ’da yağmur yağdı; yolların halini gördük. Bunlar hezimete uğradılar. Milletimize hizmet yolunda biz hezimete uğramadık. Bırakın siyaseti biz yapalım. Yollar çökmüş, çamur olmuş hala bir şey yapamıyorlar.

EN BÜYÜK YATIRIMIN İNSANA YAPILANDIR

DSC_0034   Okullarımız açıldı. Türkiye genç nüfusu ile Dünya’nın başında geliyor. Bu genç nüfusun beyin gücünün geliştirilmesi gerekir. Biz; en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu biliyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlım olsun.

CHP KOALİSYONU OLMAZ ŞARTLARA BAĞLADI

   7 Haziran seçimlerinden 1. parti çıktık. En yakın ta kipçimize %16 fark atarak. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu siyasi partilerle 2 defa görüştü. MHP baştan hayır dedi. CHP ise koalisyonu olmaz şartlara bağladı. Partimizi ülkeyi harap ettiği görüşüyle koalisyona oturdu. CHP, MHP, HDP kavga ettiler, anlaşamadılar. Sonuçta 1 Kasım seçimleri için karar alındı.

1 KASIM AK PARTİ’NİN ŞAHLANDIĞI GÜN OLACAKTIR

   1 Kasım seçimleri inşallah huzura kavuşacağımız dönem olur. 1 Kasım Ak Parti’nin yeniden şahlandığı gün olacaktır. 1 Kasım milletimizin Ak Parti ile yeniden güçlü bir şekilde buluştuğu gün olacaktır. Biz; bunun için çok çalışacağız. Gençlerimize özellikle ulaşacağız. Yeniden el ele vereceğiz. Kadın, çiftçi ve hemşerilerimizi yeniden büyük bir aşkla kucaklayacağız. İnşallah sevenlerimizi ve TBMM sayısını da arttıracağız.

İKTİDARI MİLLET VERİR, MİLLET ALIR

   1 Kasım seçimlerinde millet karar verecek. İktidarı sandıkta millet verir, millet alır. Artık sözde kararda milletindir. İktidarı değiştirmenin tek yolu vardır; oda milletin iradesinin tecelli ettiği sandıktır.

SANDIKLARIMIZI SAHİPSİZ BIRAKMAYALIM

   Gençlerimize sesleniyorum; bu seçimde Ak Parti’ye oy veren gençlerin sayısını 2 katına çıkarmalıyız. Ak Parti gençlerin partisi olmalıdır. Kadınlarımıza sesleniyorum; Kalbini kazanamadığımız insanın oyunu alamayız. Bu konuda kadın kolları ve gönlü partimizde olan kadınlarımızdan üstün bir gayret bekliyoruz. Tüm sandık görevlilerine sesleniyorum. Sandıklarımızı sahipsiz bırakmayalım. Sandık görevlileri gözlerini kırpmadan çalışmalıdır. Sandık görevlileri yerinde olmalıdır.

GÜÇLÜ BİR ADAYLİSTESİYLE KARŞINIZDAYIZ

   Ak Parti aday listelerimizi biliyoruz. Güçlü bir aday listesiyle karşınızdayız. Onları tanıyorsunuz. Bu seçim inşallah onlar için hayırlı olsun. Hepsini milletvekili olarak görmek istiyoruz.

   Akçay’ın konuşmasından sonra ikisi Bağımsız Türkiye Partisi’nden biri MHP’den Ak Partiye geçen 3 kişiye parti rozetleri takıldı. Milletvekilleri adaylarının biyografileri okunarak kürsüde konuşma yapmaya davet edildi.

ARGAN “KOALİSYONUN ZORLUĞUNU BİLİYORUM”

   İlk davet edilen Adnan Argan oldu. Argan’ın konuşmasından satırlar: “Siyasete 8-10yıl ara verdim. Adaylığım sürecinde birçok arkadaşım; yıllardır belediye başkanlığını, milletvekilliğini düşünmedin. Niye aday olmadın? Düşündüm, hak verdim.

     Benim başkanlığımın 5 yılı koalisyon hükümetlerinde geçti. Zorluğunu çok iyi biliyorum. Tek Partili dönemlerde ülke ileri gitmiştir. 65 yılından beri seçimleri hatırlıyorum. Gerçekten bu seçim kadar ülkemiz için önemli bir seçim yok. Kurtuluş Savaşı olarak görüyorum. Onun için aday adayı oldum. Tek başına Ak Parti iktidar olarak çıkacaktır.”

KARADENİZ “1 KASIM’DA TARİH TEKERRÜR EDECEK”

   İkinci olarak kürsüye davet edilen aday Ömer Karadeniz oldu. Karadeniz konuşmasında özetle şunları söyledi: “Bu topraklar için toprağa düşmüş aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Bana bu görevi veren teşkilata çok teşekkür ediyorum.

   2001’de Türkiye DSP, MHP, ANAP’ın kurduğu üçlü koalisyonla idare ediliyordu. Daha doğrusu edilemiyordu. Türkiye; uçurumun dibinde yıkık bir konumdaydı. Örneğin; Tekirdağ’da tersine göç başlamıştı. Tarih 14.8.2001’i gösterdiğinde milletin sinesinden erdemli bir hareket doğuyordu. Bu hareket Ak Parti hareketiydi. 1 Kasım 2015 seçimlerinde inşallah tarih tekerrür edecek Ak Parti tekrar tek başına iktidar olacaktır.

   Ak Parti iktidarı Türkiye’de enlerin iktidarıdır. Ak Parti döneminde cumhuriyet döneminden fazla hizmet yapılmıştır. Bugün Ortadoğu ve ülkemiz ateş çemberinden geçmektedir. Bugün hepimize görevler düşmektedir. Kardeşlik bilinci içinde birbirimize sarılmamız gerekir.

GÜMÜŞ “2 KASIM’A AK PARTİ HÜKÜMETİYLE UYANACAĞIZ”

   Karadeniz’den sonra kürsüye Ali Gümüş davet edildi. Gümüş: “7 Haziran seçimleriyle birlikte ülkemizde demokratik siyasi alanda çözüm üretmeye niyetli tek parti olan Ak Parti’den adayız. Bugün milletvekili adaylığı nasip oldu. Partimiz kurulduğundan bugüne Türkiye’ye hizmet yolunda tuğlaları tek tek dizen teşkilatımızın sorumluluğu omuzlarımızdadır. Bugüne kadar oy vermiş seçmenlerimizin de hizmet edenlerin de oylarına ihtiyacımız var. 2 Kasım’da inşallah hizmet vermeye hazır bir Ak Parti hükümetiyle uyanacağız. Rabbim bizi utandırmasın” dedi.

AKGÜN “PKK’YI İLİNDE BOĞACAĞIZ”

     Gümüş’ten sonra kürsüye gelen Metin Akgün’ün konuşmasından satırlar: “Bildiğiniz üzere 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’de Ak Parti olarak 1. olduk. 1 Kasım seçimleri önümüzde, günlerini sayıyoruz. İktidar partisi CHP’ne koalisyon teklifini götürdü. Olumsuz oldu. Bu nedenle 1 Kasım seçimlerine karar alındı. 1 Kasım Türkiye için çok önemli bir seçim. 4-5 terör örgütünün bir araya gelerek kaosa sürükleme nedeni, 13 Yıldır Ak Parti’nin iktidar olmasıdır. Biz; PKK terör örgütünü ilinde boğacağız”

DOĞAN “GÜN; BİRLİK, BERABERLİK ZAMANI”

   Akgün’den sonra kürsüye davet edilen Ayşe Doğan oldu. Ayşe Doğan konuşmasında şunları söyledi: “Biz; işimize besmeleyle başlar, besmeleyle yol alırız. Gün birlik, beraberlik zamanı. Geçtiğimiz dönemlerde acı bir tecrübe edindik. Bu memlekete en çok sizler, bizler sahip çıkarsınız. Kanın durması sizlerin el atmasıyla olacak. Tek başımıza iktidar olmamız dileğiyle sizlerden destek bekliyor, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

YEL “MİLLETİN PARASINI HEBA ETTİRMEYECEĞİZ”

   Doğan’dan sonra kürsüye Mustafa Yel davet edildi. Yel konuşmasında özetle şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz süreç ne yazık ki acı bir süreç. PKK ile mücadelede en başarılı olunan süreçten geçiyoruz. 6.000 PKK’lının beşte biri etkisiz hale getirildi. Türkiye artık PKK’nın belini kırmıştır. İçinde bulunduğumuz hafta 20.000.000 evladımızın eğitim öğretime başladığı haftadır. Türkiye; Dünya’da genç nüfusla dikkati çeken bir ülke.

   MHP 7 Haziranda daha “biz yokuz” dedi. Ülkeyi yönetmeye talip olmadı. CHP görüşmeleri olumsuz oldu. Milli iradeye saygımızdan dolayı en yakın tarihe 1 Kasım seçimlerine karar alındı. Partimizin %50 yakın bir oy oranıyla tekrar iktidar olacağını görüyoruz.

   Çanakkale Belediye Başkanı HDP barajı aştı diye pilav dağıttı. Niye HDP katılmadınız? Yüce millet bunların hiçbirini unutmadı. Onlar milletin gönlüne hapsolundu. Onlar bir daha oy alamazlar.

   Gelelim yerel yönetimlere; yaklaşık 2 yıldan bu yana 11 ilçe belediyecilik yapamadıklarından dolayı her geçen gün erimekte, çökmektedir. Yağan yağmurda mutlaka her ilçede çukura düşmüş bir araç görüyoruz. Altınova Mahallesinde rögar kapaklarının unutulduğunu gördük. Malkara içler acısı bir halde; bu haliyle Tekirdağ Çamur ve Çukur Festivali yapmaya hazırlanıyor. Siz parayı ne olduğu belli olmayan heykeller yerine hizmete gömün. Ak Parti’den feyz alın. Bu milletin parasını size heba ettirmeyeceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın