Salı , 19 Mart 2024

2021 BÜTÇESİ 235 MİLYON

Süleymanpaşa Belediyesi 2021 yılı Performans Programı ve Bütçesi, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılan Belediye Meclisinde ek oturumda görüşülen 235 milyon T’lık Süleymanpaşa Belediyesi 2021 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi. .

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in başkanlığındayapılan Süleymanpaşa Belediye Meclisi toplantısında okunan 2021 yılına ait Performans Programını Meclisteki gruplar adına grup başkanvekillerinin değerlendirmelerde bulunmalarından sonra oylanan 2021 yılı Performans Programı oybirliği ile kabul edildi. Başkan Yüksel, 2021 yılı Performans Programı’nın Süleymanpaşa’ya hayırlı olması dileklerini meclis üyeleri ile paylaştı.

Performans Programı’nın ardından görüşülen ikinci gündem maddesi olan 235 Milyon liralık Süleymanpaşa Belediyesi 2021 yılı Bütçesi,  her bir kalemi tek tek oylanarak yine oybirliği ile kabul edildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, parti ayrımı gözetmeksizin Süleymanpaşa’da yaşayan 205 bin vatandaşa hizmet etme çabasında olduklarının altını çizerek, Süleymanpaşa Belediye Meclisi üyelerine siyaset üstü bir anlayışla uyum içinde çalıştıkları için teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın