Salı , 23 Nisan 2024

2.LİG VOLEYBOL MÜSABAKALARI BAŞLADI

   NKÜ Spor Kompleksi’nde 5 gün sürecek olan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Müsabakaları, açılış töreni ile başladı.

   Müsabakalara; Namık Kemal, Trakya, Yalova, Abant İzzet Baysal ve Kırklareli Üniversitelerinin Bayan; Trakya, Kırklareli, Çanakkale Onsekiz Mart, Yalova, Bursa Teknik ve Uludağ Üniversitelerinin erkek takımları katılacak.

   Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Müsabakaları açılış töreni; NKÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Serkan Aydın’ın konuşması ile başladı.

   Aydın’dan sonra kürsüye NKÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu favet edildi. Sporun kitleleri birleştiren ve ortak paydalarda buluşturan bir etkinlik olduğunu kaydeden Özmutlu “Günümüzde sporun kitlelere yaygınlaştırılması ve her vatandaşa götürülmesi isteği, gelişmiş ülkelerin hedefleri arasında yer almaktadır. Bu hedeflere paralel olarak da Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bu etkinliği düzenlemektedir” dedi.

   Özmutlu’dan sonra kürsüye davet edilen isim NKÜ Rektör Yardımcısı M. İhsan Soysal oldu. Konuşmasında “Üniversitemizde sporu gençlerimize sevdirmek için tüm imkânlarımızı seferber etmekteyiz” diyen Soysal; başlayan Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Müsabakaları’nın şölen havası içerinde geçmesini diledi.

     Konuşmalar sonrasında Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Müsabakaları NKÜ ile Kırklareli Üniversitesi Bayan Takımlarının karşılaşmasıyla başladı. İl maçta Kırklareli Üniversitesi Bayan Takımını 25-16, 25-14 ve 25-13’lik skorlarla geçen NKÜ Bayan Takımı maçı 3-0 kazandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın