Salı , 16 Nisan 2024

YENİCE’YE YENİ YIL HEDİYESİ

     Yenice’de Kasım ayı içerisinde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından inşaatına başlanan sağlık ocağının; temel, çatı, kapı ve pencere işleri bitti. Yer döşemesi, tuvalet, boya badana vb. işlerinin tamamlanması ile Yeniceli vatandaşların hizmetine girecek.

   Yenice Mahallesi’nde yapımı devam eden inşaatı yerinde inceleyerek vatandaşları bilgilendirere Belediye Başkan Yardımcısı Talat Akköse: “Yeniceli vatandaşlarımız herhangi bir sağlık problemi olduğunda anında müdahale edilmesi, sağlık çalışanlarının daha rahat ortamda çalışabilmesi için yeni bir sağlık ocağına ihtiyaçları vardı. Süleymanpaşa Belediyesi olarak vatandaşlarımız için Kasım ayında Yenice’de sağlık ocağının inşaatına başladık. Yeni yıla girmeden de sağlık ocağını vatandaşlarımızın hizmetine sokmayı planlıyoruz” dedi. Akköse Yeniceli vatandaşların sorunları hakkında Mahalle Muhtarı Süleyman Özmen’den bilgi aldı.

   Yapılmakta olan yeni sağlık ocağının vatandaşları mutlu ettiğini belirten Özmen; “Eski bir sağlık ocağımız vardı. Orası kullanılmaz haldeydi. Süleymanpaşa Belediyesi mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız için sağlık ocağı inşaatına başladı. Bize bu sağlık hizmetini getirecekleri için başta Süleymanpaşa Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın