Salı , 23 Nisan 2024

YELKEN ŞAMPİYONLARI SÜLEYMANPAŞA’DA BULUŞACAK

   Sırbistan’da geçtiğimiz günlerde 48. düzenlenen Balkan Yelken Şampiyonası sonrası yapılan elemede 2017 yılında ki 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nın Tekirdağ Süleymanpaşa sahilinde yapılacağı açıklandı.

   Süleymanpaşa Belediyesi’nin de katkıları ile ilçemizde son dönemlerde gerçekleşen yelken organizasyonlarının başarısı ile Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nün son yıllarda ki yükselişinin önemli rol oynadığı eleme de bir diğer kriter de milli takımlara gönderilen sporcular oldu. Şehrimiz bu konuda yine öncü oldu. Her Balkan ülkesinden şehirlerin yarıştığı elemede ipi göğüsleyerek, ülkemizi uluslararası arenada temsil etme hakkı kazandık.

   Mutlu olduğunu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat konuyla ilgili şunları söyledi: “Şehrimizin böyle büyük bir organizasyonu kazanmasından dolayı çok mutluyum. Süleymanpaşa Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleştirilen Rodosto Kupası ve diğer yelken faaliyetlerinin de büyük etkisi olduğunu öğrendim. Ne mutlu bizlere! 2016 yılında ikincisini gerçekleştireceğimiz Rodosto Kupası ve diğer yelken organizasyonlarına yapacağımız katkı ile 2017 öncesi bu şehrin gerçekten böyle büyük organizasyonları hak ettiğini herkese göstereceğiz.”

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın