Cuma , 29 Mart 2024

YELKEN ŞAMPİYONASININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

48. Balkan Şampiyonası sonrası yapılan eleme sonucunda 2017’de ki 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nın Tekirdağ’da yapılacağı açıklanmıştı. Şampiyona için Süleymanpaşa Belediyesince; Başkan Ekrem Eşkinat ve SüleymanpaşaTekirdağ Yelken İl Temsilcisi Birol Uzel, Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü Başkanı Eren Cicioğlu, Kulüp Komodoru Göksel Karaevli, Yönetim Kurulu Üyesi Altan İşgören, Antrenör Berk Uzel’den oluşan Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yetkilileri ve Balkan Şampiyonu Alev Erkan’ın katılımıyla yapılan toplantıyla hazırlıklara başlandı.

ERKAN EŞKİNAT’I ZİYARET ETTİ

   Ülkemiz ve şehrimizi 48. Balkan Şampiyonası’nda Optimist Junior kızlar kategorisinde temsil edip Balkan Şampiyonu olan Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Alev Erkan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti. Eşkinat Balkan Şampiyonu Tekirdağlı sporcu Alev Erkan’ı başarısından dolayı tebrik ederken şehrimiz ve ülkemizin adını uluslararası arenada duyurduğu için gurur duyduğunu ifade etti.

   Eşkinat sözünü verdiği 7 Optimist 2 Lazer tekne konusunda “Sizlere sözünü verdiğim 7 optimist 2 lazer teknenin alınması kararı Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nden çıktı. Kısa bir süre içinde teknelerimizi alıp sporcularımızın daha iyi şartlarda çalışarak yeni başarılara yelken açması için sizlere hediye edeceğiz” dedi.

50. Balkan Yelken Şampiyonası’nın Tekirdağ’da yapılacak olması konusu ile devam eden ziyarette hazırlıkların da startı verilirdi. Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak biz; sizlerin her zaman arkasındayız. Ülkemizi ve şehrimizi uluslararası arenada temsil edeceğiz. Şehrimizde ilk defa bu kadar büyük bir organizasyon düzenlenecek. Bu büyük bir başarı.Tarihler 2017’yi gösterse de bizler şimdiden çalışmalara başlıyoruz. Bu başarının şehrimize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın