Cuma , 19 Nisan 2024

YEL’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

   “Bizleri ve çocuklarımızı, ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen, uygulayan ve neticelendiren özgür bireyler olarak yetiştiren, şefkat ve özveriden taviz vermeden Ülkemizin her köşesinde özveri ile çalışan öğretmenlerimizin gayretlerini takdirle karşılıyorum. Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Dünyanın en kutsal en onurlu görevini yerine getiren öğretmenlerimiz, aziz milletimizin övünç kaynağıdırlar.

   AK Parti Hükümetleri olarak ilk günden beri çağın ihtiyaçlarına cevap verecek, çocuklarımızı, gençlerimizi eksiksiz olarak geleceğe hazırlayacak bir eğitim sistemi oluşturmaya çalışıyoruz. Bu anlayışla, her yıl bütçeden en büyük payı eğitime ayırıyoruz. Bunun bir gereği olarak da eğitim sistemimizi, altyapısından müfredatına kadar çağın gereklerine uygun bir biçimde güncellemeye devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin hayat standartlarını yükseltmek, çalışma şartlarını daha da iyileştirmek ve verimliliklerini artırmak için imkânlarımızı zorlayarak büyük adımlar attık, atmaya devam ediyoruz.

   Bu duygu ve düşüncelerle, Tekirdağ’ımızın dört bir yanında fedakârca çalışarak bu yüce görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum. Ayrıca ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcileri de rahmetle anıyor, selam ve sevgiler sunuyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın