Perşembe , 28 Mart 2024

UYAN’ IN İL PLAKALI EŞOFMANI

   Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulubü Başkanı Servet Ünal, Futbol Antrenörü Cevdet Gül, Mali İşler Sorumlusu Ceyhun Özcan ile birlikte Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret etti.

   Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulubü Başkanı Servet Ünal; Uyan’a ilçede  spora verdiği maddi ve manevi destekleri için teşekkür ederek kulübün eşofman takımını hediye etti. Ünal’a bu nazik davranışından dolayı teşekkür eden Uyan; “2010 yılında çok sınırlı kadrolar ile il genelinde yapılan müsabakalarda sporcu bulmakta çok zorlanıyorduk. Gerek üst üste gelen başarılar ve kupalar, gerekse Antrenörlerimizin çabalarıyla bugün bakıyoruz ki A ve B takımı adı altında aynı lige iki takım ile katılıyoruz. Bu bizim için çok önemlidir. Bu kapsamda emeği geçen tüm sporcularımıza, Antrenörlerimize ve sporcu ailelerimize sonsuz teşekkür ederiz. Desteğimiz her zaman sürecektir. Bu konuda gerek maddi gerekse manevi üzerimize ne görev düşerse yapacağız” dedi. Ünal Uyan’la birlikte Başkan Yardımcıları İrfan Tütün ve Fehmi Duman’a da birer eşofman hediye etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın