Cuma , 29 Mart 2024

ÜNYELİLER HÜRRİYET ŞUBESİNİ AÇTI

   Altınova’da hizmet veren Ünyeliler Unlu Mamuller firması Hürriyet Mahallesinde 2. şubesini törenle açtı. Açılış törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İl Müftüsü Mahmut Gürlen, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

   Firma sahibi Nurettin Yemiş törende yaptığı konuşmada firma hakkında bilgi verdi. Yemiş konuşmasında özetle şunları söyledi: “Şirketimiz 1981 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde faaliyete başladı. Bir aile şirketi olan firmamız; 1992 yılında Tekirdağ’a bağlı Naip köyünde ilk şubesini açtı. Tekirdağ’daki yoğun talebe cevap vermek için Ünye’deki faaliyetine son veren kurumumuz 1992 yılında tüm birimleri ile Tekirdağ’da taşındı.

   1998 yılında Altınova mahallesinde üretimini geliştiren Ünyeliler 2004 yılında yeni ve modern tesislerini kurdu. Ekmekten kuru pastaya, dondurmadan yaş pastaya birçok ürün yelpazesi olan Ünyeliler Tic. Ltd. Şti. eğlence sektöründe de bir atım atarak; mevcut katını 600 kişilik düğün sarayı olarak hizmete açtı. 2015 yılında bugün itibarıyla Hürriyet Mahallesi’ndeki şubemiz açıldı.”

   Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay törende yaptığı konuşmada; “Ünyeliler’in geçmişi çok köklü, Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirketi kutluyorum. Örnek kuruluşlardan bir tanesi; bugün yaklaşık 100’e yakın istihdam sağlıyor. Şehrimizdeki işletmelere örnek olan bir kuruluştur. Bugün ülke olarak kötü durumdayız. Bunu aşmak için birlikte üretmemiz gerekiyor. Bu güzel işletmemize hayırlı olsun diyor, diğer işletmelere de döneme uygun güncellemeleri yapmalarını tavsiye ediyoruz. Ünyeliler, Altınova ile özdeşleşmişi bir kuruluştur” dedi.

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yeni açılan yerin Süleymanpaşa İlçesi’ne hayırlı olmasını diledi.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ünyeliler’in daimi müşterisi olduğunu belirttiği konuşmasında şunları söyledi: “Ünyeliler’in özgeçmişi 34 yıllık, kendilerini kutluyorum. Tekirdağ’da Naip köyünde hizmete başlıyorlar; ardından Altınova. Altınova ile özdeşleşmiş bir kuruluş. Ünyeliler’in iyi bir müşterisiyim. Bizde temizlik konusunda önemli kriterler var. Ünyeliler servis ve temizliğe olan dikkatleri ile örnek kuruluşlarımızdan. Biz de zaman zaman geldiğimizde denetimler de yapıyoruz. Yeni şubenin hayırlı olmasını diliyorum.”

     Konuşmalar ve İl Müftüsü Mahmut Gürlen’in yaptığı dua sonrasında protokol üyeleri birlikte kurdeleyi keserek açılışı yaptılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın