Perşembe , 28 Mart 2024

ÜNAL “TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

   Ak Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal’la yaklaşan seçimleri, seçim çalışmalarını, kadının siyasetteki yerini ve yaptıkları çalışmaları konuştuk. İşte Ünal’ın bu konular hakkında anlattıkları: “Kökü mazide olan, milletimizin hamuruyla yoğrulan Ak Parti; ürettiği siyasetle sonuna kadar milletimizin temel değerlerine sahip çıkmıştır.

   Biz Ak Parti Hükümeti olarak; bir bölgenin, bir toplumsal zümrenin, bir sınıfın siyasetini yapmıyoruz. Ülkemizin; birliği, bütünlüğü ve düzeni üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak için kardeşlik iklimini pekiştirmeye her zamankinden çok ihtiyacımız var. İl Kadın Kolları Başkanı olarak ben ve ekibimde bunun için elimizden geleni yapıyoruz.

   Tekirdağ gibi farklı siyasi görüşlerin olduğu bu şehirde bizde hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden kucaklamaya, dokunmaya, ulaşmaya, iyi günde kötü günde halkımızın yanında olmaya çok önem veriyoruz.

     Biz Ak Parti Kadın Kolları olarak yalnız seçim zamanı değil her zaman, özellikle kadınlarımızı ziyaret ediyor, toplantılar yapıyoruz.

     Özellikle 13 yıl önce “kadınları kapatacak, sosyal hayattan koparacak” diye feveran edenler bugün gördü ki; Türk Kadınları hiç olmadıkları kadar sosyal hayatta, siyasette, iş hayatında, eğitimde ve daha özgüvenli olarak kısacası; hayatın her alanında hem de kişisel tercihlerinden dolayı, ötelenmeden.

   Bizde Ak Parti İl Kadın Kolları olarak bu kazanımların devamı için şehrimizde tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kadın üyelerimizi ve farklı siyasi görüşe sahip tüm kadın hemşerilerimizi ziyaret edip olumlu-olumsuz tüm görüşlerini bir kazanım olarak görüp değerlendiriyoruz. 13 yıllık Ak Parti Hükümeti’nin yaptığı hizmetleri ve yapacaklarını halkımıza bu süreçte defaten anlatıyoruz, anlatacağız.

     Biz Ak Parti Kadın Kolları olarak; birliğimizi, dirliğimizi ve ülkemizin bekası için elzem olan ortak paydalarımıza çok önem veriyoruz. Farklı görüşlerde olmak kadar normal bir şey olamaz lakin ülkemizin hak etmediği ihanetlerle sınandığı şu günlerde ortak paydalarımıza hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız var.

   Onun için 1 Kasım seçimleri ülkemizin açısından çok önemlidir. Sıçrama rampasında olan Türkiye’nin; kolunu, kanadını kırmak isteyen iç ve dış hainlere milletimiz kesinlikle yol vermeyecektir.

   1 Kasım seçimlerinde ferasetli Türk Milleti; altmışları, yetmişleri, seksenleri hatırlayarak, bu eski, bayat ve sürekli aktörleri değiştirilerek oynanan oyuna müsaade etmeyecek ve tek başına iktidar şansı olan, tek parti olan Ak Parti’ye ruhsat verecek ve ülkemizi bir kez daha istikrarla, güçle, bağımsızlıkla ve hizmetle buluşturacaktır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın