Cuma , 19 Nisan 2024

TÜRK KALP VAKFI SÜLEYMANPAŞA’DA

     İstanbul’dan kalabalık bir ekiple gelen Türk Kalp Vakfı Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığının tarihi belediye binasında Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın babası Doğan Eşkinat ve annesi Ülkü Eşkinat’ın da Türk Kalp Vakfı gönüllüsü olarak katıldılar.

   Türk Kalp Vakfı üyeleri; Eşkinat’a Türk Kalp Vakfı’nın çalışmaları ile İstanbul’da gerçekleştirdikleri Sosyal Sorumluluk Projeleri ve hakkında bilgi verirken, Eşkinat’tan Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

   Eşkinat Türk Kalp Vakfı Yönetim ve İcra Kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmede “İstanbul’dan şehrimize gelip bizleri ziyaret ettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Bireysel desteklerimizin yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi olarak da Türk Kalp Vakfı ile ortak çalışmalarımız olacak” dedi. Ziyarette Türk Kalp Vakfı’na desteğinden dolayı Eşkinat’a “İyi kalpli ol” adı ile teşekkür belgesi verdi.

   Görüşme sonrasında önce Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binasındaki resim sergisini gezen Türk Kalp Vakfı üyeleri Eşkinat ile beraber yaptıkları Süleymanpaşa turuyla ziyaretlerini tamamladılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın