Cuma , 29 Mart 2024

TÜMBEL-SEN’LİLERE YILBAŞI HEDİYESİ

     Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen yılsonu kokteylinde Süleymanpaşa Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) ile toplu sözleşme imzalandı. İmza törenine TÜM BEL SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, Tekirdağ Şube İdari Sekreteri Zülküf İşler, Mali Sekreter Turgut Ünsal, Basın Yayın Sekreteri İslam Atak ve işyeri temsilcisi Yaşar Yavaş katıldı.

     2016 ve 2017 yılını kapsayan anlaşma ile ilgili konuşan TÜM BEL SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı; “Süleymanpaşa Belediyesi’ne sunduğumuz anlaşmada 2 yıllık toplu sözleşmeyi en üst düzeyden imzalayan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a emeğe verdiği değerden dolayı TÜM BEL SEN adına çok teşekkür ederim” dedi.

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptığı kısa açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. TÜM BEL- SEN’ deki arkadaşlarımız ile görüşmelerimiz doğrultusunda protokolümüzü imzalıyoruz. Arkadaşlarımız yeni yıla keyifli girsin. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın