Cumartesi , 20 Nisan 2024

TSO TETKİKTE TAM NOT ALDI

   Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yönetim ve personelleriyle; üyelerinin rekabet edilebilirliğini ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmalarına devam ediyor. TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, I. Gözetim Tetkiki toplantısı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya; TSE ISO 9000-OHSAS Uzmanı Abdullah Türkmen, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Kemal Küçük, Genel Sekreter İrfan Ekici, İlgili Personeller Ahmet Gürgürler ve Asena Yersiz katıldı.

   Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları denetiminden Tekirdağ TSO bu yıl da başarıyla geçti.  Yapılan denetimde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2012 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamaları, prosesler ve Kalite Yönetim Sisteminin etkinliği detaylı olarak tetkik edildi. Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelerimize sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerin de ele alındığı denetim sonunda Odamızın ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin geçerliğinin devamına karar verildi. Tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği denetim sonucunda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na tam not verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AÇILMA TALEPLERİNİ İLETTİLER

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı kafe ve restoran işletmeciliği faaliyetlerinde bulunan sektör temsilcileri Tekirdağ …

Bir yanıt yazın