Cumartesi , 20 Nisan 2024

TRAFİK GÜVENLİĞİ BASIN TOPLANTISI

   Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı önderliğinde TBMM’de düzenlenen basın toplantısına Milletvekilleri; Bennur Karaburun, Ayşe Keşir, İbrahim Aydemir ve Sait Yüce ile birlikte parti grubunu temsilen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan katılmıştır.

   Basın toplantısında Milletvekilleri şu önemli noktalara değinmişlerdir: Bu haftaki grup toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın ifade ettiği gibi vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik eğitim seferberliğine katkı sağlamak amacıyla farkındalık oluşturarak diğer siyasi partilere ve 79 milyon vatandaşımıza örnek olmak amacıyla ülkemizin kanayan yarası trafikte yaşanan üzücü durumlar maalesef bayramda da tekrarlanmıştır. İçişleri Bakanımız Sn. Efkan Ala’nın ilk bakanlığı döneminden bugüne bir grup akademisyen ve uzmanlarla trafik güvenliği konusundaki projeler Emniyet Genel Müdürlüğüyle birlikte yürütülmektedir.

   Özetle çözüm: 1-Kalıcı bilinçlendirmeye yönelik eğitim çalışmaları, 2-İleri teknolojiyi kullanan inovatik çözümler, 3-İdari ve yasal düzenlemeler adı altında 3 ana başlık altında toplanmaktadır.

   Doğan; mesleği gereği ve anne sıfatıyla “Servisle okullara götürülen çocukların hostes eşliğinde emniyet kemerleri bağlı ve kontrol edilerek hareket edilmesine” değinerek ebeveynlere mesaj vermiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın