Perşembe , 25 Nisan 2024

TESKİ TAHSİLÂT BÜROSU

TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa İlçesi çarşıda eski bedesten olarak bilinen bölgede “TESKİ Su Faturası Ödeme Noktası” açıldı.

TESKİ Genel Müdürlüğü Tekirdağ genelinde her geçen gün hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarına sürdürürken vatandaşlardan gelen talep üzerine Süleymanpaşa çarşı bölgesinde su faturası ödeme noktası açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak önderliğinde açılışı gerçekleştirilen ödeme noktasında ilk su faturası tahsilâtı gerçekleştirildi. Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaş başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’e ve emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Albayrak konuşmasında; açılan tahsilât bürosunun vatandaşlar açsından konum olarak çok ciddi bir öneme sahip olduğunu dile getirdi ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Genel Müdür İçöz, program sonunda yaptığı açıklamada; vatandaşlardan gelen talep ve önerilerin TESKİ olarak öncelikleri arasında yer aldığını belirtti. Açılan veznenin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek 11 ilçede çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve her geçen gün daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın