Perşembe , 28 Mart 2024

TEKİRDAĞSPOR 2. LİGE

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağspor’la ilgili basın açıklaması yaptı. Albayrak’ın basın açıklaması:

TÜM TEKİRDAĞ EL ELE

TEKİRDAĞSPOR 2. LİGE

   Her kentin mutlaka önemli bir markası ya da markaları vardır, olmalıdır. Tekirdağspor’da Tekirdağ’ın önemli marka değerlerinden bir tanesidir. Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’nde mücadele eden takımımız, tüm şehir olarak birlik ve beraberliğin sağlanması ile birlikte başarıyı yakalamış ve 3. Lige yükselme başarısı göstermişti.

   Takımımız 3. Lige de iyi bir başlangıç yaptı. Son hafta deplasmanda Kozan Belediyespor’u da mağlup ederek ilk 4 içine girmeyi başardı. Diğer takımlarımız Çorluspor 1947 ve Velimeşespor’da galip geldiler ve kent olarak futbolda başarılı bir haftayı geride bıraktık.

   Ama şunun iyi bilinmesi gerekiyor ki Tekirdağ artık bir büyükşehir. Tekirdağspor’da tüm ilçelerimizle birlikte ilimizin takımıdır. Şehir olarak taraftarlarımız ve tüm kurumlarımızla beraber bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Şehrin futbol takımı o şehrin tanıtımında büyük pay sahibidir, bunu iyi değerlendirmemiz lazım.

   Tekirdağsporumuzu, tüm şehir olarak, el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tüm samimiyetimizle destekleyerek 2. Lig yolunda hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız.

   Ben inanıyorum ki Tekirdağspor, 11 ilçe ile birlikte tüm Tekirdağlılardan alacağı destek ile 2. Lig’e yükselerek hem marka değerini daha da yükseltecek hem de ilimizin tanıtımına yapacağı katkı ile kalkınma ve gelişmeye de önemli ivme kazandıracaktır.

   Bu duygu ve düşüncelerle tüm Tekirdağlılara sesleniyorum. Kenetlenelim, el ele verelim, hep birlikte Tekirdağsporumuzu 2. Lig’e taşıyalım.

Selam ve saygılarımla…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın