Salı , 16 Nisan 2024

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ PARİS’TE

   Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Louvren Müzesi’nde her yıl düzenlenen geleneksel Plastik Sanatlar Etkinliğine sanata vermiş olduğu önem nedeniyle Türkiye Delegasyonu Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat davet etti. Bu yıl 17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ve Yüz yıllık köklü bir geçmişe sahip olan sergide Süleymanpaşa Belediyesi’ni; Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Meclis Üyesi Engin Güleryüz temsil edecek.

   Eşkinat sergiyle ilgili açıklamasında; “Biz Çağdaş Türk Ressamlar Sergisi’ni açılabilmesi için Süleymanpaşa Belediyesi olarak 24 sanatçının 24 eserini satın aldık. Bu eserlerimiz şuan da Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Binada sergilenmektedir. Süleymanpaşa Belediyesi olarak Paris’te Çağdaş Türk Ressamlarının sergisini açmaya gideceğiz. Uluslararası anlamda Süleymanpaşa İlçemizin tanıtımı anlamında bu sergiyi önemsiyoruz. Sergi açılışı kitapçığında da Süleymanpaşa Belediyesi’nin bu işe vermiş olduğu önemin ibaresi de yer almaktadır. Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyemiz Engin Güleryüz ile birlikte Süleymanpaşa Belediyemizi orada temsil edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın