Cuma , 26 Nisan 2024

ŞAMPİYON JUDOCULARIN ZİYARETİ

   Türkiye Judo Federasyonu tarafından; 22-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası ile 5-7 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün dört judocusu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret ettiler.

   Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, Judo Tekirdağ İl Temsilcisi Mehmet Şilli, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü judo branşı antrenörü Deniz Şilli madalyalı judocularla birlikte Eşkinat’ı ziyaret ettiler.

 Sporcuların başarıları ve genel durumları hakkında da bilgi veren kulüp yetkilileri Eşkinat’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Sporcuların okuldaki başarılarıyla da yakından ilgilenen Eşkinat, sporcularla gerçekleştiği kısa görüşme sonrasında onlarla vedalaştı.

   Türkiye Judo Federasyonu Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda; şampiyonanın ikinci gününde 3 madalya alarak gün bazında Tekirdağ’ı en başarılı il yapan madalyalı sporcularımız; BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI: Erkekler 100 kg kategorisinde 2. olan Nazmi Bitkin, gümüş madalya, ÜMİTLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI; Erkekler 66 kg kategorisinde 3. olan M. Muhammed Koç bronz madalya, Kızlar 57 kg kategorisinde 3. olan Gizemnur Şenay bronz madalya, Kızlar 63 kg kategorisinde 3. Olan Açelya Gürler bronz madalya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın