Cuma , 19 Nisan 2024

SALİHOĞLU BORSA’NIN TOPLANTISINA KATILDI

     Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu; Tekirdağ Ticaret Borsası’nın 2015 yılı son Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıya Vali Salihoğlu’yla birlikte, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa ÖZDEN’de konuk olarak katıldılar.
Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı’nın başkanlığında yapılan toplantıya;
Borsa Meclis Başkan Yardımcısı R.Nazmi Özdoyuran, Meclis Üyeleri; Ahmet Fuat Uz, Hikmet Mutlu, Mustafa Kambur, Cumhur Terek, Gürsel Erbap, Hüseyin Toksoylu, Sanlı Bos, Fırat Özmüş katıldı. Disiplin Kurulu Üyeleri; Yücel Oraylı, İzzet Üner, Fikret Bilgi, Mehmet Baykan ve Fikri Bulut’ta yılın son toplantısına katıldılar.
Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Osman SARI toplantıda yaptığı sunumda; 2015 yılının borsa, il tarım sektörü ve tarıma dayalı sanayi sektörleri açısından bir değerlendirmesini yaptı. Vali Salihoğlu 2015 yılına ilişkin yapılan çalışmalar ve hayata geçirilecek projeleri değerlendirdiği toplantıda NKÜ Rektörü Şimşek Namık Kemal Üniversitesi’nde TEKNOPARK kapsamında yapılan çalışmalar ve yürütülecek proje çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Günay’ın; ilimiz ticaret hayatı ile ekonomik gelişmelere yönelik; bilgilendirme ve değerlendirmeler ile ilimiz ekonomik ve sosyal hayatına ilişkin olarak hayata geçirilmesi gereken projeler, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Özden’in tarım ürünleri sektörüne yönelik yaptığı değerlendirmelerden sonra toplantının gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Borsanın; Kasım Ayı gelir/gider hesap durumu, 2016 Yılı bütçesi, 2016 Yılı Borsa Üye Kayıt ve Yıllık Aidat, Tescil Ücret Oranı ve Tescil Ücret Tavanı, Hizmetler Karşılığında uygulanacak ücretler, Ürün Tahlil  ve Toprak / Bitki Laboratuarında uygulanacak ücret tarifelerinin belirlenmesi ve görüşülerek karara bağlanmasıyla toplantı sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın