Cuma , 29 Mart 2024

SAHİLE BU GÖRÜNTÜLER YAKIŞMIYOR

   Tekirdağ Halkı’nın soluk aldığı, iş çıkışlarında sevdikleri ve dostlarıyla buluştuğu, günün yorgunluğunu attığı sahil bandında bazı görüntüler hiç hoş değil. Sahilde engelli parkı olarak yapılan ama engellilerin hala kullanamadığı çocukların eğlence mekânı olan parkın hemen yanında yan yana park eden araçlar çoğu zaman sahilde yürüyen vatandaşları adeta engelli koşulara hazırlama parkurunu oluşturdu. Bir de yan yana dizilen çeşitli yükseklikteki sandık ve kutular buna eklenince hem görüntü kirliliği oluştu hem de yürüyen vatandaşlara dualar okuttu.

   Bu yaz sona erdi. Halkın dileği seneye bu görüntülerin sahilde oluşmaması ve yayaların yürüyüş yollarını engelli koşu parkuruna dönüştüren bu yığılmalarla, gelişigüzel araç parkı uygulamalarının son bulmasıdır. Biz halkın bize ilettiği bu şikâyet ve talepleri yetkililere duyuruyoruz. Seneye devam eden sahil düzenleme çalışmaları sona erer ve bu görüntüler olmazsa; Tekirdağ Sahili daha güzel görünümlü, bu sahile soluk almaya giden yayaların yürüyüşleri de daha rahat olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın