Cumartesi , 20 Nisan 2024

REKLAM VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN

   Süleymanpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Süleymanpaşa Belediyesi sorumluluğundaki bulvar, cadde ve sokaklarda reklam tabelaları bulunan işletmelerin, İlan ve Reklam Vergisi 1. taksit ödemelerini cezalı duruma düşmemeleri için son gün 29 Şubat 2016’da ödemeleri gerektiği açıklandı.

   2016 yılı İlan ve Reklam Vergisini zamanında ödeme yapmaları gerektiğinin altı çizen Mali Hizmetler Müdürlüğü; işletmelerin ödemelerini Süleymanpaşa Belediye binasında bulunan veznelere nakit veya kredi kartı ile yapılabileceklerini açıkladılar. Mali Hizmetler Müdürlüğü ayrıca isteyenlerin ilan ve reklam vergisi ödemelerini; Süleymanpaşa Belediyesi kurumsal sitesinden (E-Belediye) kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi www.suleymanpasa.bel.tr adresindeki banka hesaplarına da 2016 yılı İlan ve Reklam Vergisi 1. taksitleri yatırılabileceklerini belirttiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın