Perşembe , 28 Mart 2024

PINARÇA’NIN MİSAFİRİ

     Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kısa adıyla TESKİ- Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından, çöken su kuyusunun yerine yapılacak olan yeni su kuyusu çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

   Su kuyusunun kontrolünden sonra vefat eden Hüseyin PEHLİVAN’nın ailesinin Pınarça Mahallesi’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Mandalı Pehlivan ailesine başsağlığı dileyerek “Acınızı paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Hepimiz bir gün misafir olduğumuz bu fani dünyadan ebedi âleme göçüp gideceğiz. İyi günde kötü günde de her zaman beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

   Taziye ziyaretinden sonra mahalle kahvehanesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Mandalı belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Mandalı; “Pınarça mahallemiz Kapaklı’mıza bağlandıktan sonra hemen hizmetlerimize başladık. Kilit taşı yol yapım çalışmalarımız ile  bozulan sokaklarımızda çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Mahallemize ilçemizden ulaşım sağlayan Faruk Ilgaz caddemizi de daha modern bir görünüme kavuşturarak daha konforlu ve güvenilir bir hale getirdik. Daha yapacak çok işimiz var el birliğiyle birlikte hareket ederek hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın