Cumartesi , 20 Nisan 2024

OKULLARA BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitime desteklerini sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince; Çerkezköy Cumhuriyet, Çorlu Yunus Emre İlköğretim okullarının mevcut katı yakıtla çalışan kalorifer tesisatını doğalgaza uyumlu hale getirildiği, Karaağaç İlköğretim Okulu ile Velimeşe Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde kazanların doğalgaza döndürme işlemlerinin kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. İnşaatı bir vakıf tarafından yapılan Çerkezköy Mevlana Camii’nin doğalgaz kazanlarıyla birlikte; alt kat yerden ısıtma tesisatı, üst kat ısıtma tesisatı ve radyatörlerinin devreye alınma işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

   Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Eğitime desteğini sadece doğalgazda olmadığını okulların daha güzel bir görünüme kavuşması için boya ve badana malzemesi desteğinde de bulunduğunu belirtti. Ekipler bu destek kapsamında; Hayrabolu Gazi, Malkara Erenler, Marmara Ereğlisi Yeniçiflik Nizamettin Demirdöven, Saray Atatürk İlkokulları ile Şarköy Evrenosbey İlköğretim Okulu’na iç ve dış cephelerinin boyanabilmesi için gerekli boya ve badana malzemeleri temin edildiğini belirtti..

   Ayrıca Süleymanpaşa İnecik İlkokul – Ortaokulu’nun yapılan bakım, onarım, dış cephenin  mantolama, iç ve dış cephenin boya işleri yanında okulun basketbol potaları ve çöp kutuları temizlenip kullanıma hazır hale getirildiğini söylediler..

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; büyükşehir belediyesinin Milli eğitime büyük destek verdiğini hatırlatarak “Buna Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerinde inşaatını başlattığımız 11 ilçeye 11 okul projesiyle başlattık. Bundan sonra da Milli eğitime olan desteğimiz devam edecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın