Perşembe , 18 Nisan 2024

MURATLI’NIN MİSAFİRİ

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her ay 11 ilçeyi ziyaret ederek, ilçelerin sorunlarını yerinde incelemeye Muratlı İlçesini ziyaretle devam etti.

   Muratlı İlçesi’ndeki ziyaretine Arzulu Mahallesini ziyaret ederek başladı. Arzulu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Albayrak; onların sorunlarını dinledi. Belediye çalışmalarını anlatan Albayrak’a Arzulu Mahallesi sakinleri ziyareti için teşekkür ettiler. n Albayrak buradan TESKİ Muratlı Ek Hizmet Binasına geçerek personele iyi çalışmalar diledi.

   Muratlı ziyaretinde; Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi de ziyaret eden Albayrak’ı; Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Başkan Yardımcısı Güler Aktaş kapıda karşıladılar. Belediyeyi gezip personelle sohbet ederek personele iyi çalışmalar dileyen Albayrak; belediye binasına gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

   Tepe ile sohbet ederek belediye faaliyetleri hakkında bilgiler alan Albayrak; Sabahın erken saatlerinde başladığı incelemeleri ile çalışmalarla ilgili görüşlerini belirtti. Albayrak; Tepe ve ekibine sıcak karşılamalarından ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek incelemelerine devam etmek üzere ziyaretini bitirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın