Perşembe , 25 Nisan 2024

MURATLI BELEDİYESİ İŞ MAKİNESİ ALDI

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediyesi’nin iş makineleri ve hizmet araçlarının tanıtım törenine katıldı.

   Muratlı Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçede önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek konuşmasına başladı. Konuşmasının devamında özetle şunları söyledi: “Muratlı ilçemiz de diğer ilçelerimiz gibi bizim için çok önemli. Muratlı’da 4 dönemdir başkanlık yapan son derece tecrübeli, efsane bir başkanın olması Muratlı için büyük bir şans. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben her zaman Nebi Başkanın arkasındayım.

   Muratlı halkı her şeyin en iyisine layık. Bize güvenmeye devam edin. Görev süremizin sonunda gerek ben gerekse de Nebi Başkan verdiğimiz sözlerin hepsinin yerine getirmenin gurur ve mutluluğu ile siz değerli halkımızın karşısına çıkacağız. Yaptığımız tüm çalışmaların sonunda kazanan Muratlı olsun, kazanan Tekirdağ olsun, kazanan halkımız olsun. Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun.”

   Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Albayrak’a Muratlı İlçesi’nde yapılan tüm çalışmalar için teşekkür etti. Konuşmalar sonrasında tanıtım töreni gerçekleştirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın