Cuma , 29 Mart 2024

MİMAR ADAYLARINA TANITIM GEZİSİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik teorik bilgilerinin yanında uygulama ve pratik bilgilerinin de gelişmesi amacıyla tanıtım gezisi düzenlendi. Öğrenciler gezide, Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde projesi devam eden Süleymanpaşa Kent Ormanı’nda inceleme yaptı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle Süleymanpaşa Kent Ormanı proje alanına götürülen yaklaşık 50 öğrenci kent park proje alanında inceleme yaptı. Öğrencilere ayrıca Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan mühendis ve mimarlar tarafından da proje hakkında teknik bilgiler verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  konuyla ilgili açıklamasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek; “Gerçekleştirdiğimiz tanıtım gezileri ile öğrencilerimizin eğitim gördükleri tasarım ve mimarlık alanında pratik bilgilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite vizyonu kapsamında yürüttüğü çalışmalar bundan sonra da devam edecektir” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın