Perşembe , 18 Nisan 2024

MERKEZ EĞİTİM-SEN’İN İLK SEÇİMİ

2015-10-03 14.19.46   Merkez Eğitim-Sen 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Merkez Eğitim-Sen Genel Başkanlığına seçilen Burhan ÖZKAN yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ulusal ve yerel basınımızın çok değerli mensupları; Sevgili Eğitim, Öğretim ve Bilim çalışanları. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

   Aylardır gece demeden, gündüz demeden, sürdürdüğümüz çabalarımız sonunda, Merkez Eğitim Sen, olarak hayata geçti, bunda emeği olan, başta kurucu üyelerimiz olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.

   Saygı değer üyelerimiz biz bu yola çıkarken, gücümüzü sizlerden ve çalışanlardan aldık. Mart ayında kurulduğumuzda bizlerde sizler gibi bu işin içinden gelen, sorunları bilen insanlardık. Bizim gayemiz her zaman çalışanın hakkını korumak ve onun yanında olmaktır. Biz sendikacılığı üyeler ve Eğitim çalışanlarının menfaatini korumak için yapacağımızı sizlere anlatmıştık. Merkez Eğitimsen Ailesi olarak tüm yönetim ve üyelerimizle birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek huzurlu bir çalışma ortamının sağlanması için çalışacağız. Birimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısı ilkesi ile hareket edeceğiz.

   Merkez Eğitim Sen olarak haksızlığın ve hile hurdanın, her türlü kirli oyunların her zaman karşısında dimdik durduk durmaya da devam edeceğiz. Dostluk, kardeşlik,Dayanışma ve Birliğin Merkezi(Merkez Eğitim ,Öğretim ve Bilim Çalışanları Sendikasında) Yanımızda olan üye ve çalışanlarımıza, hak ve adaletin sağlanması için uğraşan tüm herkese teşekkür eder, tüm Türkiye’ye ve kamuoyuna duyurur saygı sevgi ve şükranlarımızı sunarız…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın