Cuma , 29 Mart 2024

KÖPRÜLÜ YENİDEN BAŞKANLIK DİVANINDA

   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda toplanan CHP TBMM Grubu’nda, grup yönetimi ve Meclis yönetimi seçiminde, TBMM’deki A takımının belirlendiği oylamada

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; partisinin, Meclis Başkanlık Divanı’na tekrar seçilerek güven tazeledi. Basına kapalı toplantıda, grup başkanvekillikleri, grup yönetim kurulu, grup disiplin kurulu üyelikleri ve denetçiler için oy kullanıldı. TBMM Başkanlık Divanı’nda CHP’ye düşen üyelikler için de sandık kuruldu.

CHP GRUBUNUN TERCİHİ KÖPRÜLÜ

   1 Kasım seçimlerinin ardından, TBMM Başkanlık Divan Üyeliği’nde 2 Kâtip üyelikle temsil edilen CHP’nin kontenjanın bir kişi artarak üçe çıkmasından sonra yapılan ve 8 adayın yarıştığı seçimde, Ali Haydar Hakverdi ve Özcan Purçu ile birlikte Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü yeniden Kâtip Üye seçilerek görevine başladı.

KÖPRÜLÜ TEŞEKKÜR ETTİ

     Oylamanın ardından kendisine duyulan güvene ve desteğe teşekkür eden Köprülü; “ 7 Haziran seçimlerinin ardından milletvekili arkadaşlarımın oyları ile bu göreve seçilmiştim. Şimdi bana duyulan güven ve destekle partimi TBMM Başkanlık Divanı’nda yine temsil edeceğim. Ayrıca Meclis Divanı’nda Tekirdağlı tek milletvekili olarak Tekirdağ’ımızı da temsil etmenin gururunu yaşayacağım. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi Yeni Yasama yılında da başta Tekirdağ’ımız olmak üzere ülkemizin aydınlık bir geleceğe kavuşması, huzur ve refahının artması için tüm mücadelemizi kaldığımız yerden devam ettireceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın