Cuma , 29 Mart 2024

KARADENİZ HAVZA PROJESİ SONA ERDİ

   Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Projesi’nin Proje Kapanış toplantısı; Yunanistan’ın Kavala şehrinde yapıldı. Proje ortağı olan 6 ülkenin proje koordinatörleri ve 22 katılımcı ile yapılan toplantıda projenin lider ortağı Kavala Belediyesi Belediye Başkanı Dimitra Tsanaka; BSBEEP Projesi iletişim ağından memnuniyet duyduğunu, bu ağın sona ermemesini istediğini ve yeni projeler ile yine hep beraber olmak istediklerini belirtti. Toplantıda; proje kapsamında yapılmış ve tamamlanacak tüm çalışmalar, ortak ülkelerin proje koordinatörleri tarafından paylaşıldı.

     Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 01.06.2013 yılından beri yürütülmekte olan Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Projesi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. BSBEEP; Avrupa Birliği Bakanlığı Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı tarafından başarılı yürütülen projeler kapsamında değerlendirilmiştir. Projenin; Türkiye- AB ilişkileri çerçevesinde çeşitli AB kaynaklı fonlar ile desteklenen başarılı projelerin kamuoyuna tanıtılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla TRT işbirliği içerisinde “Benim Avrupalı Kentim” isimli bir belgesel programında yer alması kararlaştırıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın