Salı , 23 Nisan 2024

KAPAKLI’DA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

   Kapaklı Belediyesi’nin; kaldırım yenileme, asfalt ve kilit taşı çalışmaları, yaya yollarının engellilere uygun hale getirme çalışmaları devam ediyor. Mithatpaşa Caddesi’nde kaldırımlar yenileniyor. Çalışmalarına hakkında Belediye Başkanı İrfan MANDALI “kaldırımlar engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği şekilde yenileniyor. Kaldırımlara görme engelli vatandaşlarımız için yürüyüş yolu, tekerlekli sandalyeler için rampalar yapıyoruz. Kaldırımları artık engelli vatandaşlarımız da rahatlıkla kullanabilecekler. Önceden de belirttiğimiz gibi cadde ve sokaklar ilçemizin aynası konumundadır. Bizde Kapaklımızın layık olduğu güzelliklere kavuşturmak ve Kapaklı halkına daha kaliteli bir yaşam standardı oluşturma noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni projelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

   Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Pınarça Mahallesi’nde kilit taşı yol yapım çalışmaları hakkında Mandalı “Kapaklımıza hak ettiği değeri vermek adına her alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Fen işleri müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmaları kapsamında özellikle yollarımızda önemli işlere imza attık ve atıyoruz. Pınarça mahallemizde de yollar sorunluydu. Sorunun ortadan kalkması için çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra kilit parke taşları ile kaplı yollarımızı hem daha kullanışlı hem de daha güzel bir görünüme kavuşturmuş olacağız”açıklamasını yaptı.

   Karaağaç Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin devam eden asfalt yol çalışmaları hakkında Mandalı şunları söyledi: “Bizim felsefemiz, önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlayıp, üst yapı hizmetlerini tamamlamaktır. Nitekim bu sözden hareketle yaptığımız çalışmalarımızda önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de kaynaklarımızı tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çalışıyoruz. Kapaklı için çalışmalarımızı titizlikle devam edeceğiz. Asfalt; yol demek, medeniyet demektir. Bizler de şehirleşme yolunda vatandaşlarımızın beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız tamamlandığında Karaağaç Mahallemizde yollarımız daha modern ve güzel olacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın