Cuma , 29 Mart 2024

KAPAKLI’DA SEVGİLİLER GÜNÜ

    14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi“14 Şubat Sevgililer Günü Hatırası” yazan stant açtı. Kapaklılar yoğun ilgi gösterdiği “14 Şubat Sevgililer Günü hatırası” yazan stant Pazar günü ziyarete açıktı. Belediye Başkanı İrfan Mandalı’da eşi Fatma Mandalı ile birlikte standa gelerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar; eşleriyle, erkek arkadaşlarıyla, kız arkadaşlarıyla ve aileleriyle birlikte standın önünde poz vererek 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ölümsüzleştirdi.

      Sevginin herkes için olduğunu vurgulayarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nün tüm dünyada kutlanan huzur, barış, sağlık ve sevgi içeren, insanları birbirine yaklaştıran özel bir gün olduğunu ifade eden Mandalı; “Sevgi; umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir, berekettir, hayattır. Sevgi; yaşamaktır, en güzel duyguları paylaşmanın anahtarıdır. Bizi birbirimize yakınlaştıran duygudur sevgi. Mutlu olmanın yolu birbirimizi sevmekten geçiyor. Çünkü sevgi bütün güzelliklerin kaynağıdır. Hayatımızın her alanında, her zaman sevgiyi egemen kılmalıyız. İnsana yaşama sevincini veren; bir annenin ve babanın çocuğuna, bir dosta, bir arkadaşa ya da eşe duyulan sevgidir. 14 Şubat günü bizim için bir fırsat olsun, sevgilerimizi paylaşalım ve çoğaltalım. Bizim işimiz de Kapaklımızın geleceğini sevgiyle, gönüller yaparak birlikte hazırlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, tüm insanların birbirine sevgiyle yaklaştığı bir dünya dilerim” dedi.

    Kapaklı Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çiftlere karanfil dağıtırken, standı eşi Fatma Mandalı ile birlikte ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı, vatandaşlarla sohbet etti. Stant önünde eşine çiçek takdim veren Mandalı, günlerini kutladı ve eşiyle çalan müzik eşliğinde dans etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın