Cuma , 29 Mart 2024

KAPAKLI’DA İLK İFTAR

    Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Kent Meydanına Ramazan İftar Çadırları kuruldu. Ramazan çadırına gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen; iftar çadırına gelen vatandaşlarla sohbet ederek ikram da bulunarak ilk iftarlarını vatandaşlarla yaptılar.

   Herkese afiyet olsun diyerek konuşmasına başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı şunları söyledi: “İlk iftar yemeğini halkımızla birlikte burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yüce Allah’ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Otuz gün boyunca iftar verecek olan iş adamlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Ramazan Ayı’nın tüm ilçemize ve ülkemize huzur ve bereket getirmesini diliyorum. İftar çadırları, zengin fakir ayırt etmeksizin tüm insanları bir araya getirir. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan Ayı 11 ayın sultanıdır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın